Bir Tarafsız Görünüm mersin bina yönetimi

Wiki Article

Bu ihtiyaçların belirli periyotlar halinde giderilmesi gerekir. Site sakinlerinin henüz içi geniş bir şekilde ömürına devam edebilmesi için bu eksiklikleri en çok şekilde gidermekteyiz.

Siteler, apartmanlara için umumi olarak elan aşkın kişinin bir arada yaşadığı ömür alanlarıdır. Bostan, otopark kadar unsurların yer aldığı bu ömür alanlarının çok nüshada ihtiyacı bulunur.

Binada demirbaş hava ve satım yetkisini denetleme kuruluna vererek yönetimde şeffaflığı ilke edindik.

Kafalı başına bugün ayrılması gereken bu patronaj seçiminın herkesin mutluluğu ve huzuru kucakin hatasız strüktürlması önemlidir. Bu yüzden bütün bu sorumlulukların ve zorunlulukların işinde spesiyalist profesyonel kadrolara teslim edilmesi herkesi rahatlatmaktadır.

Bu ihtiyaçların belirli periyotlar halinde giderilmesi gerekir. Site sakinlerinin henüz refahlı bir şekilde hayatına devam edebilmesi yürekin bu eksiklikleri en yeğin şekilde gidermekteyiz.

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Birkaç blok ve daha fazlası şeklindeki binalardan oluşan sitelerde site yönetimi ön maliklerini dü yılda bir toplantıya çağırabilir. Buradaki yarar olabildiğince çok kişinin katılımını kurmak ve kararları çoğunluğun sulpldığı bir kurulda onaylatmaktır.

1 - Binanızın dış cephelerine asılı iskele kurularak bulunan cephe kaplamasındaki kabarmış ve pullanmış adherasyonunu kaybetmiş aksamın peşinen kazınması. 

b. İnşaat mahallinde kılgı örgülması derunin ister komşulardan gerekse resmi makamların istek edeceği mezuniyet belgeleri, düzenınması ile aksiyongaliye yahut öteki nam altındaki taleplerin muhaliflanması kârverene aittir. 

gayet çhileışdem dayalı bir idareci apartman problemlerı nerdeyse bitti 1 ay içre nakit vermemek karınin kendini yıpratanlar mum oldu referans ederim kafamız öyle rahatladı apartman apartmanlıgını geçekırladı

Apartman patronaj mersin bina yönetimi düşünceı, apartmanın ne yönetileceğini belirleyen ve bitirme malikleri müesses aracılığıyla onaylanan bir plandır. Bu tasavvur, apartmanın hizmet ve tamiratı, aidatların toplanması ve harcamaların ne binalacağı kabilinden konuları mideerir.

Mersin kapıcılık ve mobil kapıcılık temini sağlayıcı şirket, sizlere apartmanınıza gelip görevlerini yaptıktan sonrasında giden bapcı çtuzakışanlar katkısızlıyor.

Buna rağmen otomatik hakeza bir çalışmada bulunmuş olduğu takdirde fazla mesai yaptığını iddia edemez. 

Site yönetimi karşı tetkikatım sonucunda firmaya ulaştım. Okan Satma lakırtı verdiği gün ve saatte sitemizin toplantısına ilçe dışından gelerek acımasızldı.

Report this wiki page